Sprintplanning 01-07

Vandaag is er weer een nieuwe sprint gestart. Per project een korte update:

Performance

De laatste aanpassingen voor het project ‘Performance’ zijn gereleased. De komende periode gaan we meten hoe het Zaaksysteem performed en maken we dat ook inzichtelijk op deze site. Aan de hand van de metingen gaan we bepalen of er nog meer verbeteringen nodig zijn. Op onderhoudzaaksysteem.nl/performance is de algehele meting al zichtbaar. De komende tijd breiden we dat uit met specifieke metingen.

Zaaksysteem 2020

We gaan volle bak inzetten op het afronden van de catalogus, zodat deze aan het eind van de sprint al te testen is op staging.zaaksysteem.nl. Met het opleveren van de nieuwe catalogus wordt ook de performance er van significant beter.

Community projecten

Het project E-mail preview is afgerond en gaan LIVE in de eerstvolgende release. Deze sprint gaan we aan de slag met een aantal bugs en bereiden we de volgende feature voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *