Veel softwareontwikkeling komen voort uit wijzigingsverzoeken van organisaties die dagelijks werken met de oplossing. Een wijzigingsverzoek is een beschrijving van een gewenste ontwikkeling, geïnitieerd door een (of een deel) van de klanten van Zaaksysteem.nl en samen met Zaaksysteem.nlgespecificeerd. Deze pagina geeft inzicht in de lopende wijzigingsverzoeken en biedt de mogelijkheid om deel te nemen aan een of meerdere verzoeken. Als het doel is behaald komt het wijzigingsverzoek op de roadmap.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bas Postema (06-28206213 of bas@zaaksysteem.nl).

Medewerker toevoegen als betrokkene

Gemeenten kunnen niet voor alle zaaktypen vooraf bepalen wie waar bij mag. Vooral bij projecten speelt dat een rol. Het is wenselijk om te kunnen werken met een generiek zaaktype project, maar de projectdeelnemers evenals de rechten van de projectdeelnemers verschillen per project. Flexibiliteit is dus gewenst. Met de huidige functionaliteit (via beheeracties een recht toevoegen middels toekenning van een afdeling en rol) kan dit probleem niet worden omzeild. Althans als je niet voor elke medewerker een rol wil aanmaken.

Met deze softwarewijziging wordt het mogelijk om individuele medewerkers als betrokkene toe te voegen aan een zaak, waarbij je de mogelijkheid krijgt om dit individu rechten te geven (zoekrechten, raadpleegrechten en/of behandelrechten).

0%

Gepubliceerd op
13-12-2018

Deelnemers
Geen deelnemers

Doel
€ 15.000

Specifcatiedocument
Openen