Softwareontwikkeling
Op deze pagina staan de projecten die op dit moment in ontwikkeling zijn, of die op de planning (Product Backlog) staan om op korte termijn te ontwikkelen. Het eerste team werkt aan projecten op basis van de huidige architectuur en componenten. Het tweede team ontwikkelt software op basis van de vernieuwde architectuur en componenten.

Heb je vragen over de softwareontwikkeling? Mail of bel en vraag naar onze Product Owner.

Migratie naar AWS
Naast het ontwikkelen van nieuwe wijzigingen voor de oplossing, zijn wij ook bezig met een migratie van de technische infrastructuur naar een nieuwe hostingprovider. Meer informatie over deze migratie en de indicatieve planning hebben wij op een aparte pagina geplaatst.

 

Team 1 houdt zich bezig met bugfixes en het integreren van nieuwe wensen.

Geen documenten en feedback vanaf de PIP bij afgehandelde zaken (klein onderdeel tbv de communicatiemodule en informatie voor afgehandelde zaken)
Releasebaar 100%
Iteratie vooringevulde aanvrager
Releasebaar 100%
Notificaties buiten Zaaksysteem.nl om (uitbesteed)
In ontwikkeling 90%
Signalering afhandeltermijn zaak (uitbesteed)
In ontwikkeling 90%
Externe behandelaar
In ontwikkeling 1%
Alternatief zaaknummer
In ontwikkeling 1%

Team 2 houdt zich bezig met bugfixes en het integreren van nieuwe wensen.

Communicatie- module
In ontwikkeling 75%

Met deze softwarewijziging wordt de huidige checklist uitgebreid met functionaliteiten zodat deze kan worden gebruikt als een takenlijst. Hierbij wordt het mogelijk om meer gegevens te registreren bij een taak, deze een deadline te geven en toe te wijzen aan een andere behandelaar.

Specificaties