Sprintplanning 22-04

Vorige week is er geen sprintplanning update geweest. Hierbij, met terugwerkende kracht alsnog.

Split-Brain

Deze sprint focussen we op het afronden van Split-Brain. Dat doen we door:

  • Het onderdeel fase ophogen aan te bieden op staging.zaaksysteem.nl, zodat je als klant mee kunt testen en betrokken wordt bij de oplevering.
  • Het onderdeel zaak aanmaken aan te bieden op staging.zaaksysteem.nl, zodat je als klant mee kunt testen en betrokken wordt bij de oplevering.

In het project Split-Brain stonden nog twee onderdelen:

  • Diverse zaakacties versnellen: dit onderdeel is geschrapt. Waarom? Onlangs hebben we een onderzoek gestart met als doel om de top 7 performance verbeteringen te verzamelen. De zaakacties waren hier geen onderdeel van, dus het is zonde van de tijd om hier aandacht aan te besteden.
  • Achtergrondtaken: de wijzigingen aan het platform om achtergrondtaken beter te verwerken zijn gaandeweg al opgepakt en doorgevoerd.

Zaaksysteem 2o2o

We werken met beperkte capaciteit door.

Community projecten

Vanwege vakanties lijkt het erop alsof we hier eind mei weer mee verder kunnen. We doen ons best om te kijken of we eerder van start kunnen met het volgende project.

Update: 30-03. We hebben toch capaciteit kunnen vinden om aan de slag te gaan met het project ‘Aanvrager zonder adres’. Zie de roadmap voor de status.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *