Sprintplanning 25-02

Vandaag zijn we gestart met een nieuwe sprint. Per project een update:

Split-Brain

Kenmerken opslaan: ons doel de afgelopen sprint was het releasebaar maken van de wijzing die het opslaan van de kenmerken zou versnellen. Helaas (of gelukkig) is er op het laatste moment nog een verstorende bug gevonden. We gaan wederom ons best doen om de aanpassing releasbaar te maken.

Zaak aanmaken: we verwachten deze sprint te beginnen met het versnellen van het aanmaken van een zaak.

Diverse beheeracties: we verwachten deze week de beheeracties ‘afhandeldatum wijzigen’ , ‘startdatum wijzigen’ en ‘streefafhandeldatum wijzigen’ op te leveren. Deze acties zouden na release een stuk sneller moeten zijn.

De projecten die op ‘opgeleverd’ stonden zijn van de lijst gehaald.

Zaaksysteem 2020

Dit project is even on-hold gezet zodat er gefocusd kan worden op Split-Brain.

De projecten die op ‘opgeleverd’ stonden heb zijn van de lijst gehaald en er is een extra item toegevoegd ‘verbetering logboek’.

Community projecten

Het community project ‘Afhandeldatum wijzigen’ wordt opgenomen in het Split-Brain (zie hierboven) project en is daarmee verdwenen van de backlog.

We wilden deze week beginnen met het project ‘Actuele gegevens aanvrager’ maar gezien de focus op het opleveren van de Split-Brain verbeteringen hebben we dit on-hold moeten zetten voor de komende twee weken. We hadden echt verwacht deze week te kunnen beginnen, maar het zat helaas even tegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *